Ардженто сребърна бижутерия

Сребърна бижутерия
Арт бижута
гр. Варна, бул. Княз Борис I , 69
Сребърна бижутерия
Бижута за всеки
гр. Варна, Гранд Мол

ПартньориСъвместната ни работа със всички големи български производители продължава успешно през годините. Успоредно с нея изненадваме клиентите с нови, различни и стилни бижута.

Днес перлите са по-качествени и по-красиви от всякога!

Предлагаме ви изящните бижута на водеща фирма на пазара. За изработката на всяко бижу сеизползват само естествено-култивирани перли от среден и висок клас. Всеки продукт е съпроводен със сертификат за качество, гарантиращ естествения произход на перлите. Луксозна опаковка завършва перфектния подарък. Насладете се на невероятното излъчване и магическата сила на перлите!

Открийте ги в магазина ни на бул.”Кн. Борис 1”69


Насладете се на уникалните бижута от Муранско стъкло.

Създадени от изкусните ръце на венецианските майстори, съхранили традициите във времето ... Оригинални изделия,изцяло ръчно изработени от най-добрите компании като Tommasi glass, Ercole Moretti,Corte Murrina и Vebir Italy.Всички производители са членове на консорциума на занятчиите на остров Мурано. Всяко едно бижу е придружено със сертификат за оригиналност от съответния производител.

Заповядайте в магазина ни на бул.”Кн.Борис1”69

Модерни и провокативни са бижутата ни, изработени от висококачествена медицинска стомана клас 316L.

Стоманата е еднороден материал, с висока устойчивост , без съдържание на никел, не променяща цвета си и не предизвикваща алергични реакции.
Почитатели на световните модните тенденции за вас подбрахме дръзки и стилни бижута.

Открийте ги на щанда ни в Гранд Мол Варна
На вашето внимание представяме колекция сребърни бижута с елементи на Сваровски.

Предоставени от първата българска фирма, сключила договор със СВАРОВСКИ-Австрия, оторизирана да разпространява всички видове оригинални висококачественни кристални елементи от категорията SWAROVSKI® ELEMENTS. Бижутата са придружени със Сертификат одобрен от "SWAROVSKI" за качество и автентичност на кристалите.
Ценители на бижутерийното изкуство, подарете си изтънченост и блясък.

Открийте го на щанда ни в Гранд Мол Варна
Всички права запазени. Argento.bg 2007 - 2015. Дизайн Дот Медиа